Czy na Bemowie w Warszawie są dostępne rolety rzymskie?
• Strona 1 z 1
- Kapitan
-
Cześć. Wiecie co... Błądze po tej Warszawie i bładze i nie mogę nigdzie znaleźć rolet rzymskich. A koniecznie muszą być rzymskie, bo takie sobie z żoną wymyśliliśmy. Mieszkam na Bemowe i może tutaj znacie jakieś fajne sklepy czy tam firmy, które się zajmują sprzedażą rolet rzymskich tutaj?
- DzikiKot
-
Aż tak źle to wygląda, że nie możesz znaleźć? Wydawało mi się raczej, że te rolety rzymskie to jest taka rzecz, którą można dość łatwo znaleźć. No może w takim razie się myliłem i żyłem w błędnym przekonaniu :/
- Kapitan
-
Znaleźć można, no pewnie tylko wszędzie jest taki bubel, że ja raczej bym nie chciał tego u siebe w domu zakładać, bobym się bał, że tao zaraz spadnie i nic z tego nie będzie. Ja dość wybredny jestem, czegoś porządnego szukam. ;)
- RadosnaMarta
-
Jak szukasz czegoś porządnego, to zajrzyj na http://www.zaluzje-rolety-warszawa.pl/rolety-rzymskie i od razu się przekonasz, że bez problemu można znaleźć rolety rzymskie Warszawa Bemowo to też dzielnica w której znajdziesz dobrej jakości rzeczy :)
- DzikiKot
-
NO tak, jak chcesz coś z wyższej półki, no to rzeczywiście może być problem. Ale widzisz, kolezanka już tutaj przyszła z pomocą i Cię poratawoała linkiem do fajnego sklepu, teraz możesz już sobie zamówić fajne rolety rzymskie
- Kapitan
-
I bardzo się z tego powodu cieszę, że bo już mam teraz takie fajen rolety do wyboru. Dzięki! Teraz tylko nic nie robić, a brać i montować, żeby było łądnie w domu :D Oferta jest naprawdę świetna, czegoś takiego oczekiwałem własnei
• Strona 1 z 1