Gdzie najczęsciej kupujecie zabawki dla swoich dzieci?
• Strona 1 z 1
- ManSuper
-
Witam. Poszukuję jakiegoś dobrego sklepu z zabawkami, gdzie można znaleźć duzy wybór gier i innych edukacyjnych artykułów dla dziewczynek. Córka ma już dużo lalek, kucyków i innych zabawek, które niestety szybko się psują. Teraz szukam czegos trwalszego, a jednocześnie bardziej kreatywnego.
- RadosnaMarta
-
Chyba wiem o co ci chodzi. Tez preferuję zabawki, które nie tylko cieszą oczy, ale także uczą. Duży wybór róznych gier i zabawek edukacyjnych dla dziewczynek, w tym puzzli, klocków i zestawów literek, znajdziesz na stronie dozabawy.com/224-zabawki-dla-dziewczynek. Mozna tam znaleźć produkty dla dzieci w róznym wieku – od pierwszych miesięcy życia do kilkunastu lat.
- ManSuper
-
Dziękuję. Super gry i układanki dla dziewczynek są w tym sklepie internetowym. Zamówiłem dla córki już układankę z modelkami oraz zestaw z abecadłem.
- Balbina
-
Możesz jej zamówic też jakies fajne klocki Cobi w sklepie internetowym, dopasowane oczywiście do jej wieku. Uważam, ze klocki są świetną zabawką tak dla chłopców, jak i dziewczynek. Ja tutaj raz na miesiąc albo nieco rzadziej zamawiam mojemu 6-letniemu synowi pomysłowe zestawy klocków i jest z nich bardzo zadowolony.
• Strona 1 z 1