Zabawki której firmy są naprawdę bezpieczne?
• Strona 1 z 1
- Bernadetta
-
Chodzi mi głównie o zabawki ogrodowe, popularne od jakiegoś czasu dmuchańce itp. Chciałabym coś takiego kupić ale się boję :( zależy mi więc na maksymalnym bezpieczeństwie, cena w tym przypadku nie gra roli
- Camilla
-
Skoro się boisz to po co w ogóle chcesz coś takiego kupić? Kup dzieciom coś innego czy wymyśl im jakieś zabawy bez takich akcesoriów i już, problem z głowy
- Bernadetta
-
Nie mam czasu sama się z nimi bawić, a takie akcesoria na pewno je zainteresują, mamy duży ogród i fajnie będzie jak będą w nim spędzać dużo czasu, myślę że to jest dobry pomysl jeśli zadba się o wszelkie środki bezpieczeństwa no i przede wszystkim kupi certyfikowane akcesoria od renomowanej firmy
- TwardaJane
-
Oczywiście że tak. Nie masz się wtedy czego obawiać. Takie zabawki to bardzo dobry pomysł, świetnie stymulują rozwój dzieci, motywują do aktywności fizycznej a wiadomo jakie to jest ważne dla zdrowia. Poza tym można w ten sposób zapobiec groźnym skutkom nadmiaru telewizji i komputera a z tym problem mają nawet młodsze dzieci :( Co do tematu, zdecydowanie polecam wybierać zabawki tutaj http://e-dmuchance.eu/_cms/view/1/o-firmie.html. Tam możesz sobie poczytać dlaczego sa bezpieczne i warto je wybierać
- Bernadetta
-
Nie słyszałam nigdy o tej firmie ale też do tej pory się tym nie interesowałam. Dlatego też tu piszę. Więc sądzisz że te produkty są dobre?
- TwardaJane
-
Tak, możesz tam sobie też obejrzeć realizacje tej firmy, oni wyposażają różne sale zabaw, tutaj są na przykład takie akcesoria http://e-dmuchance.eu/c/1540/wewnetrzne-sale-zabaw.html więc to tylko potwierdza wysoką jakość i bezpieczeństwo tych produktów. Możesz brać w ciemno, no i oczywiście trzeba zapoznać dzieci z najważniejszymi zasadami bezpieczeństwa i jak są mniejsze to mieć na nie oko. Rozumiem że się martwisz ale wszystko będzie ok :)
- Bernadetta
-
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś, chyba jestem nadwrażliwa :) i nadopiekuńcza. Skoro tak to przejrzę sobie te produkty, a widzę że mam co przeglądać :) Dziękuję bardzo za pomoc :)
• Strona 1 z 1