Mata magnesowa na lodówkę - sprawdza się w praktyce?
• Strona 1 z 1
- Alfabetka
-
Pytanko do wszystkich rodziców, którzy popełnili w przeszłości błąd i pozwolili swoim maluchom do woli zaklejać lodówkę naklejkami z gazet, jogurtów i wszystkich innych możliwych źródeł :D Otóż moja po odchowaniu dwójki urwisów wygląda delikatnie mówiąc żałośnie, bo kolorowe naklejki wyblakły i teraz cała lodówka wygląda okropnie. Oczywiście doszorować się tego nie da… I tutaj przejdę do mojej sprawy. Pewnie ktoś z was już wpadł na pomysł maty magnesowej - polecacie cos takiego? Sprawdziło się w praktyce?
- ManSuper
-
Ech, mamy z żoną ten sam problem co ty. Właśnie też rozważamy zakup takiej maty, o widziałem u znajomych, tylko mi się akurat wzór nie podobał. Niecierpliwie czekam na odpowiedzi w tym temacie
- RadosnaMarta
-
To może ja pomogę. Nie miałam może naklejek na lodówce, nie mam nawet dzieci, ale co do samej maty magnesowej, to jak najbardziej polecam. Możesz tak samo jak na zwykłej lodówce przypiąć na magnes notatki czy tam zdjęcia, ale zyskujesz ciekawą ozdobę kuchni. Mi się bardzo podoba taki nowoczesny styl i mam właśnie z takimi geometrycznymi wzorami czarno-białymi.
- Balbina
-
Prawda, prawda, podpisuję się pod koleżanką. Naklejka potrafi odmienić kuchnie, a kosztuje mało
- rintintin
Jak chce pani jakieś konkretne, to uważam że najwiekszy wybór jest na http://naklejkomania.eu/62-maty-na-lodowke. Przeszukałem dość sporo podobnych sklepów, kiedy chciałem sobie zamówić i ten zdecydowanie najbardziej mi przypadł do gustu. To moje córki wybrały wzór - takie wielkie truskawki. Wygląda to jak najbardziej estetycznie i łatwo można wyczyścić. Jak ta mata magnesowa na lodówkę się nam znudzi to po prostu zamówimy nową i po problemie
- Bernadetta
-
Serio, jakbym wiedziała wcześniej, że takie maty istnieją, to bym nie wymieniała mojej starej lodówki ;)
- Alfabetka
-
Super! Dziękuję za wszystkie porady i za polecenie naklejkomania.eu. Sklep jest faktycznie dobrze wyposażony i kilka wzorów naklejek idealnie się nadaje do mojego wystroju kuchni. Jeszcze nie wiem, na który się zdecyduję, ale myslę, że jestem przekonana do samej idei maty magnesowej
• Strona 1 z 1