Jaki jest najbardziej sprawdzony producent wyrobów gumowych w Polsce?
• Strona 1 z 1
- ManSuper
-
Mam takiego jednego znajomego z Czech który tam jest w zarządzie firmy. No i właśnie ta firma chce otwierać w przyszłym roku filie w Polsce tylko że potrzebuje tutaj kogoś zaufanego kto by się zajął jako podwykonawca produkcją wyrobów z gumy i gumowo-metalowych. Spytał mnie bo liczy że jak jestem Polakiem to znam xd No więc nie znam, ale liczę że wy tak. To musi być serio sprawdzony producent!
- Motorniczy_83
-
To głupie strasznie żeby liczyć na radę od kogoś kto jedyne co ma do czynienia z tematem to mieszka we właściwym kraju ;)
- ManSuper
-
Może i głupie, ale jak znajdę to chętnie im coś podpowiem. Przynajmniej mogę w języku polskim czytać informacje o danej firmie. To już chyba duży atut.
- Skoczek
-
Jaki jest najbardziej sprawdzony producent wyrobów gumowych
Chcesz kogoś bardzo doświadczonego? No to chyba nie znajdziesz nikogo lepszego od tej firmy ze Słupska. To jest jedyny mi znany producent wyrobów gumowych z doświadczeniem ponad pół wieku. Nawet na swojej stronie mają dokładnie opisaną historię, możesz sobie przeczytać w zakładce guma-pomorska.pl/historia. Jakbym miał komuś z zagranicy polecać firmę z tej branży, to na bank był postawił na nich.
- ManSuper
-
No widzę że firma jest duża i mają całkiem szeroki wybór tych wszystkich rodzajów gumy. A te lata funkcjonowania też o czymś świadczą. W takim razie to zaproponuje temu mojemu Czechowi ;)
• Strona 1 z 1